Workshops, teambuilding & yoga

Wildplukken

Onze workshops en weekends worden uitgevoerd door een of meerdere wildplukkers van het "Forest To Plate Team" en kunnen zowel op Forest To Plate locaties als op eigen locaties gegeven worden. Onderaan vind je een lijst terug met mogelijke opties. Indien je zelf een voorstel hebt, aarzel dan niet om ons te contacteren. 

Prijzen zijn richtprijzen en steeds vanaf 10 personen. Vraag hier je offerte aan.

Yoga

De rustige, natuurlijke omgeving van het huis is de ideale setting om yoga te beoefenen. Een aantal wildpluk weekends in Mont Vireux worden gecombineerd met yoga-lessen. Het is ook mogelijk om op aanvraag tijdens je weekend, event of teambuilding een yoga-les te organiseren. Tijdens de maand juli kan je telkens van dinsdag tot donderdag naar het yoga-verblijf komen, lees er hier meer over. Met vragen kan je terecht bij Tineke van Wanderfulwild.

 
 
WILDCHEFS_HERFST034.jpg

WILDPLUKWANDELING

Een 2 uur durende wandeling waarbij je al de essentials krijgt van wildplukken. Hier worden een 5 tot 10-tal planten besproken die je onderweg ook kan proeven. Er wordt over de geschiedenis. oude en moderne gebruiken gesproken van de gevonden planten. 

 
IMG_4069.JPG

Yoga & wildpluk weekend 

Frisse lucht opsnuiven tijdens de wandelingen door de Ardennen, tot rust komen in de yoga lessen, en leren hoe je wilde eetbare planten moet plukken en verwerken. Een ontspannen én educatief geheel, waarbij natuur, yoga en gezonde voeding centraal staan. De ideale manier om volledig te herbronnen.

 
wildfood-20160704_5548.JPG

Yoga verblijf 

Tijdens de maand juli kan je telkens van dinsdag tot donderdag helemaal tot rust komen tijdens ons yoga verblijf. Wandelen door de prachtige natuur, genieten van drie biologische, vegetarische maaltijden per dag, luieren in de tuin en ontspannen in de yoga lessen. Ervaring is niet vereist, de lessen zijn toegankelijk voor alle niveaus. Meer informatie vind je hier

 
WildChefs_037.jpg

WILDPLUKWEEKEND-WILD FOOD WEEKEND

Gedurende 2 dagen ga je met het Forest To Plate team op zoek naar wilde eetbare planten in de omgeving, die je in de keuken (indoor/outdoor) zal verwerken tot heerlijke maaltijden. Dit met steeds biologische producten en eten uit eigen tuin. 

Je verblijft in een prachtig herenhuis op het domein www.montvireux.com van waaruit alle activiteiten en wandelingen doorgaan.

Inbegrepen zijn overnachtingen van vrijdag-zondag en 6 biologische maaltijden + versnaperingen doorheen de dag

Bekijk hier onze eigen georganiseerde weekends.

 
13198464_545444252302757_181076249624166731_o.jpg

WILDPLUKWANDELING EN OUTDOOR/INDOOR KOKEN

Een 3 uur durende activiteit waarbij je al de essentials krijgt van wildplukken en je op een open vuur of indoor kan koken. Hier worden een 5 tot 10-tal planten besproken die je onderweg ook kan proeven en gaat plukken om nadien te verwerken in de keuken. Er wordt over de geschiedenis. oude en moderne gebruiken gesproken van de gevonden planten. Basispakket omvat enkel proevertjes, vraag een offerte aan voor een echte maaltijd.

 
wildfood-20160704_5631.jpg

KOOKWORKSHOP MET WILDE EETBARE PLANTEN

Een 3 uur durende activiteit waarbij je al de essentials krijgt van wildplukken en je indoor/outdoor kan koken. Hier worden een 5 tot 10-tal planten besproken die je kan proeven om nadien te verwerken in de keuken. Er wordt over de geschiedenis. oude en moderne gebruiken gesproken van de gevonden planten. Basispakket omvat enkel proevertjes, vraag een offerte aan voor een echte maaltijd.

 
20994112_10213305579450937_5712835964303360968_n.jpg

WILDPLUKWANDELING EN COCKTAILS LEREN MAKEN

Een 3 uur durende activiteit waarbij je al de essentials krijgt van wildplukken en je nadien de planten verwerkt tot heerlijke cocktails. Hier worden een 5 tot 10-tal planten besproken die je onderweg ook kan proeven en gaat plukken om nadien te verwerken in je cocktails. Er wordt over de geschiedenis. oude en moderne gebruiken gesproken van de gevonden planten. Basispakket omvat 2 cocktails/persoeon. 

 
DSCF6437.jpg

DAGTOCHTEN WILDE EETBARE PLANTEN IN DE ARDENNEN, IDEAAL VOOR TEAMBUILDING

Dagtochten brengen je doorheen de prachtige bossen van de Ardennen. Je komt tussen 10 en 12 u aan, krijgt een heerlijke maaltijd en wordt de rest van de dag begeleid door een wildplukker van het Forest To Plate Team die je wegwijs maakt in de wondere wereld van de planten. Naar de avond toe koken we outdoor of binnen afhankelijk van het weer. De regio van de dagtocht bevindt zich tussen de Viroinval en de Maasvallei in Frankrijk. 

Inbegrepen zijn 2 maaltijden, wandeling en kookworkshop.

DSCF6437.jpg

WEEKEND TREKTOCHTEN MET WILDE EETBARE PLANTEN IN DE ARDENNEN

Weekend trektochten brengen je doorheen de prachtige bossen van de Ardennen. Je wordt heel de dag begeleid door een wildplukker van het Forest To Plate Team die je wegwijs maakt in de wondere wereld van de planten. De regio van de trektocht bevind zich tussen de Viroinval en de Maasvallei in Frankrijk. 

Je overnacht in tenten en kookt outdoor. Activiteit van Vrijdagavond tot Zondagnamiddag. 

Inbegrepen zijn al de maaltijden en outdoor koken, tenten en basic matjes. 

 
WildChefs029.jpg

WILDPLUKWEEKEND EN HOOG CULINAIR DINEREN MET CHEF PIETER-JAN LINT

Eerst gaan wandelen, samen wildplukken en nadien genieten van  een uitgebreid diner met Chef Pieter Jan-Lint. Een combinatie van sensaties, die je weinig zal terugvinden.
Verblijf is in www.montvireux.com

Inbegrepen zijn overnachtingen van vrijdag-zondag en 6 biologische maaltijden + versnaperingen doorheen de dag

Ga naar www.pieterjanlint.com voor inschrijving of vraag een offerte aan.